Політика конфіденційності

Ця стаття містить Правила збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів сайту dealmer.com.ua (далі – Правила). Правила встановлені сервісом знижок Dealmer (dealmer.com.ua) і визначають порядок користування  Власника сайту Dealmer  персональними даними користувачів, зареєстрованих на сайті dealmer.com.ua. Справжні правила є невід’ємною частиною Угоди (далі – Угода).

1. Основні положення

Реєструючись на Інтернет-сайті dealmer.com.ua, Користувач тим самим погоджується з цими Правилами і надає дозвіл Dealmer на збір, зберігання, використання та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил, Законами України «Про захист персональних даних», «Про захисту прав споживачів »,« Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ». Правила дійсні на території України, з моменту реєстрації користувача на dealmer.com.ua.

2. Збір та використання персональних даних про клієнта

2.1. Інтернет-сайт Dealmer може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані:

  • Ім’я (прізвище та ім’я);
  • Адреса електронної пошти (e-mail);
  • Історія використання користувачем Інтернет-сайту Dealmer;
  • Нік Користувача;
  • Пароль Користувача.

2.2. Користувач погоджується з тим, що Dealmer може використовувати персональні дані клієнта для:

  • надання послуг і клієнтської підтримки на запит клієнта;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення клієнта про послуги, новини і рекламних пропозиціях Dealmer і партнерів Dealmer допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.

3. Розголошення персональних даних

3.1. Dealmer має право надавати третім особам персональні дані користувача в наступних обмежених випадках:

  • Dealmer отримав додаткову згоду клієнта;
  • Dealmer надає таку інформацію своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Dealmer вимагатиме від даних осіб згоди на використання інформації відповідно до інструкцій Dealmer і цими Правилами, а так само іншими належними засобами збереження конфіденційності та безпеки.
  • Dealmer надасть таку інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит, що стосується кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності. В такому випадку, Dealmer розголосить інформацію, яка має значення для розслідування, а саме: ім’я, адреса доставки, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронна адреса, дату народження, дані про покупки.
  • Dealmer може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально.

3.2. Персональні дані користувача зберігаються на сервері Dealmer який може фізично знаходиться як в Україні так і за кордоном. Користувач підтверджує і надає Dealmer право переміщувати персональні дані через кордон України з метою, для якої ця інформація була зібрана. Dealmer зобов’язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача.

3.3. База персональних даних обробляється Dealmer за адресою: 79035, м.Львів, вул. Пасічна, д. 127 к. 7, на підставі законодавства України та цієї Політики конфіденційності. Dealmer несе одноосібну і повну юридичну відповідальність за захист персональних даних клієнта і за збір, зберігання, і використання персональних даних клієнта.

4. Права користувачів як суб’єктів персональних даних

4.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місце знаходження або проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків встановлених законом.

4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб,яким передаються їх персональні дані.

4.3. на доступ до своїх персональних даних.

4.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються  їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

4.5. пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

4.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

4.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, достоїнство і ділову репутацію фізичної особи.

4.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних в суд.

4.9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

4.10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.

4.11. відкликати згоду на обробку персональних даних.

4.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

4.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього праві наслідки.

5. Видалення персональних даних та відмова від розсилки

5.1. При зміні персональних даних користувача, згаданих в пункті 2 (наприклад, мобільний телефон, електронну адресу), а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу колективних покупок Dealmer, ми надаємо можливість зміни або видалення / деактивації даних.

5.2. Dealmer також надає зареєстрованим користувачам право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс знижок Dealmer. Це можна зробити в особистому кабінеті Користувача. При цьому, Dealmer залишає за собою право використовувати персональні дані клієнта з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформації для завершення надання послуг (повернення грошей, гарантійні вимоги, відповіді на запити клієнтів).

5.3. Власником бази даних користувачів Інтернет-сайту dealmer.com.ua є ТОВ “Менова Корпорейшн” (Код ЄДРПОУ 40608268).

 

Контактні дані: ТОВ “Менова Корпорейшн”, 79035, м.Львів, вул. Пасічна, д. 127 к. 7, Тел .: +38 (067) 137-08-99

E-mail: info@dealmer.com.ua